Uitnodiging informatiebijeenkomst maandag 30 september

Beste bewoner van de Zeeheldenbuurt,

Graag nodigen wij uit voor een informatiebijeenkomst op maandagavond 30 september. Op deze avond staan de uitkomsten en conclusies van de haalbaarheidsonderzoeken voor de buurt centraal. Iets waar we met de vier partijen aan gewerkt hebben.

Welk werk is er samen verzet?

Door middel van schetsweken werden de idee├źn en de inbreng van u als bewoners in beeld gebracht. Eind mei is dit vertaald naar een nieuw ontwerp (model G). Dit plan is aan u allen gepresenteerd na afloop van de schetsweek.
 
 Vervolgens is in juni model G besproken met onder andere de vertegenwoordigers van de huurders en de particuliere eigenaren, met medewerkers van Parteon en met verschillende afdelingen van de gemeente (waaronder met de stedenbouwkundig supervisor en de afdeling verkeer en ruimtelijke ordening). Daarnaast is model G op kosten en opbrengsten beoordeeld door onafhankelijke adviesbureaus. Nu de zomer voorbij is en alle resultaten bij elkaar komen, willen we die graag met u delen. 

Samen een haalbaar plan maken

Niet alles in model G is mogelijk en wenselijk. We willen u daarom informeren aan welke knoppen we nu nog kunnen draaien om een haalbaar plan te maken. In december willen we een koers hebben en wat daarbij het beste plan van aanpak is. Het wordt steeds duidelijker wat kan, maar ook wat niet kan of niet gewenst is. We bespreken dit graag met u tijdens de informatiebijeenkomst.

Informatiebijeenkomst

Wij nodigen u van harte uit op de informatiebijeenkomst:
 Datum:                    Maandag 30 september
 Locatie:                   Kerk aan het Noordeinde 21 in Wormerveer
 Tijd:                           Inloop vanaf 19.00 uur, we starten om 19.30 uur 

Programma

We delen de uitkomsten van het haalbaarheidsonderzoek van model G. Alle betrokken partijen zijn deze avond aanwezig om u aan de hand van een presentatie meer te vertellen over de stand van zaken, een inkijk te geven in de komende periode en om uw vragen te beantwoorden. 

Contact

We hopen u maandag 30 september te ontmoeten. Bent u verhinderd en wilt u op een ander moment bijgepraat worden? Maak dan een afspraak via pbzeeheldenbuurt@parteon.nl.

Alle informatie van deze avond kunt u na afloop snel nalezen op de website www.zeeheldenbuurt.info.
Met vriendelijke groet,

De Belangenvereniging Herstel Zeeheldenbuurt, Bewonerscommissie Bloemen/Zeeheldenbuurt, gemeente Zaanstad en woningcorporatie Parteon