Nieuws uit de Zeeheldenbuurt

Nieuwsflits Zeeheldenbuurt augustus

 De bouwvak en zomervakantie zijn in volle gang. Inbraken komen in deze periode van het jaar (helaas) regelmatig voor. In deze nieuwsflits leest u wat wij doen om de veiligheid in de wijk te verbeteren. En wat u zelf kunt doen als u een verdachte situatie ziet. 

Nieuwsflits Zeeheldenbuurt juni

In deze nieuwsflits voor de zomer leest u een update van de funderings- en renovatiewerkzaamheden, maar ook hoe het nu zit met de flora en fauna. Ook is er aandacht voor wat er gedaan gaat en kan worden om de openbare ruimte aantrekkelijker en groener te maken.

Nieuwsflits Zeeheldenbuurt april

In de nieuwsflits van april leest (of eigenlijk ziet) u meer over de ontwikkelingen aan de Jan van Riebeeckkade en hoe de samenwerking tussen alle partijen ervoor gezorgd heeft dat we staan waar we nu staan.

Welkom aan de Jan van Riebeeckkade

De funderingen zijn hersteld en de huurwoningen zijn grondig gerenoveerd en ook voorzien van zonnepanelen. Wat is er allemaal veranderd? Wat zijn de keuzemogelijkheden voor huurders? Woonmakelaar Daan geeft een rondleiding door de modelwoning. Wim, eigenaar van een woning aan de Jan van Riebeeckkade, vertelt over zijn ervaring met het funderingsherstel en geeft u handige tips.

Nieuwsflits Zeeheldenbuurt maart

Lees in deze nieuwsflits meer over de wisselwoningen, route van het bouwverkeer, de mogelijkheid om een modelwoning te bezichtigen en een bericht van de bewonerscommissie.